Shopping Cart
0,00 
No products in the cart.

320,00 

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

  • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ & Χαμηλή ένταση – Ελέγχετε ανεξάρτητα δύο σετ λυχνιών ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το επίπεδο έντασης χρησιμοποιώντας τον ενιαίο διακόπτη DialDim™. Το μπλε φωτοστέφανο ελέγχει το σύνολο φωτός ένα και το πράσινο φωτοστέφανο ελέγχει το σύνολο φωτός δύο. Κάντε διπλό κλικ για εναλλαγή μεταξύ των δύο κυκλωμάτων.
  • Υψηλός/Χαμηλός συγχρονισμός – Τα βοηθητικά φώτα σας θα εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ της επιλεγμένης ρύθμισης φωτεινότητας σε πλήρη ένταση με τον εργοστασιακό διακόπτη μεγάλης σκάλας. Απλώς συνδέστε το μπλε καλώδιο εισόδου στο κύκλωμα μεγάλης σκάλας του οχήματός σας για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.
  • Λειτουργία Stealth – Μια έξυπνη ρύθμιση φωτεινότητας 0% στον διακόπτη επιτρέπει στα φώτα σας να είναι “σβησμένα” σε κανονικές συνθήκες οδήγησης, αλλά θα πηδούν στο 100% της έντασης με το διακόπτη μεγάλης σκάλας του οχήματός σας. Τα φώτα θα αντιδρούν επίσης στις εισόδους φλας και κόρνας σε αυτήν τη λειτουργία, αλλά θα παραμείνουν σβηστά όταν δεν ανιχνεύονται είσοδοι.
  • Ακύρωση με φλας – Όταν είναι ενεργοποιημένα τα κύρια φώτα (μπλε κύκλωμα 1) θα ακυρωθούν σε συγχρονισμό με το σήμα σας για να αποφευχθεί το «ξέπλυμα» του εργοστασιακού φλας. Απλώς συνδέστε τα κίτρινα και πορτοκαλί καλώδια εισόδου στο κύκλωμα των φλας του οχήματός σας για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.
  • Αναβοσβήνει ως φλας – Όταν είναι ενεργοποιημένα τα πορτοκαλί φώτα ορατότητας (πράσινο κύκλωμα 2) θα αναβοσβήνουν συγχρονισμένα με τα εργοστασιακά φλας. Απλώς συνδέστε τα κίτρινα και πορτοκαλί καλώδια εισόδου στο κύκλωμα των φλας του οχήματός σας για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.
  • Στροβοσκοπικό με κόρνα – Όταν είναι ενεργοποιημένο, οι βοηθητικές λυχνίες σας και στα δύο κυκλώματα θα στροβοσκοπούν στα 4Hz όταν ηχήσετε την κόρνα σας. Απλώς συνδέστε το πράσινο καλώδιο εισόδου στο κύκλωμα κόρνας του οχήματός σας για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.
  • Ηλεκτρονικά συντηγμένα κυκλώματα – Και τα δύο κυκλώματα φωτός είναι ηλεκτρονικά συντηγμένα και μπορούν να ρυθμιστούν απευθείας από τον ίδιο τον διακόπτη! Το φωτοστέφανο θα ανάψει με κόκκινο χρώμα για να σας ειδοποιήσει όταν ένα κύκλωμα με ασφάλεια απενεργοποιείται.
  • Ένδειξη ένδειξης τάσης – Κατά την εκκίνηση του οχήματος, το φωτοστέφανο του διακόπτη θα αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα για να υποδείξει την υγιή τάση της μπαταρίας ή θα αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα για να υποδείξει μια τάση μπαταρίας κάτω από 11,8v.
  • Διακοπή χαμηλής τάσης – Αν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 10,8 V, τα φώτα δεν θα ανάβουν και δεν θα σας εμποδίσουν να κολλήσετε. Το φωτοστέφανο του διακόπτη θα αναβοσβήσει 4 κόκκινα LED για να υποδείξει την κατάσταση χαμηλής τάσης.